OPERAZIONE SALVATA
MISIONI

PRIMAFILM INTERNATIONAL, mund të përcaktohet si një “Rreth artistik” në një përmbajtje  të krijimit  dhe të teknologjise për sektoret e kinemasë , të televizionit dhe të komunikimit. Një “dyqan teknologjie” për të nxjerrë ide të reja , biznese të reja , nëpërmjet projekteve  në të njëjtën kohë mund të argëtojë/ dhe të informojë: PRIMAFILM INTERNATIONAL, në të cilën drejtoria artistike  është e besuar në film – maker-in Marco Carlucci, lavderohet / krenohet   një eksperiencë dhjetëvjeçare ne fushen e prodhimit , post - produksionit dhe shpërndarjes së  pavarur falë edhe shumë bashkëpunimeve profesionale  dhe në realizimin direkt të filmit, dokumentarëve, videoklipeve, spoteve publicitare, projekte didaktike – sociale dhe institucionale.

PRIMAFILM INTERNATIONAL vë në dispozicion eksperiencën personale për bashkëpunimin me shoqëri të huaja , prodhues dhe artistë ndërkombëtar të interesuar që tëprodhojnë në Itali  duke ofruar ndihmë globale nëpermjet: Zyra prodhimi, Menaxher  Vendndodhje (anëtar grupi të filmit), Leje dhe logjistikë, Ekuipazh dhe shërbime teknike, Pas Prodhimit audio – video e avancuar dhe mastering. Menaxhim të projekteve të përgjithshme të pavarura  ( film, dokumentarë, video muzikë, spote publicitare).

Zyrat tona gjenden pranë Cinecittà Studio Roma dhe për çfarëdo kërkesë  mund të kontaktojë menaxherët e prodhimit në këtë e - mail lucia.sansonne@primafilm.it.

 

PORTFOLIO

WARNER MUSIC

SONY BMG

LUNGOMARE

PUBLISUISSE SA

DENNER

MEDIASET

FEMAR VINI

CINEMEDIA SERVICE

ARTEAM

RAI

POGGIO LE VOLPI

IFOA

UPI

NETFORM

SIPRA

RADIORADIO

SKY

RAISAT CINEMA

CINECITTA ENTERTAINMENT’

MARQUIS FILM

REGIONE EMILIA ROMAGNA

MINISTERO DELLA GIOVENTU’

REGIONE CALABRIA

COMUNE DI ROMA

QUADRIFOGLIO FILM

COMUNE DI ASSISI

M20

REGIONE LAZIO

EUROFOBIA FACTORY

LIMITED MUSIC

FORWARD STUDIOS

IMPRONTE RECORDS

ASS. VITA AL MICROSCOPIO

ASSINVEST

AURORA MUSICCONTATTACI